Artikelen

Een artikelen website

Kortingscode HM

kortingscode hm is altijd handigEen kortingscode HM is handig als je gaat afrekenen bij deze webshop. Door een kortingscode van H&M te gebruiken kun je je kleding voor een nog voordeligere prijs aanschaffen. Een kortingscode van H&M kun je op verschillende websites vinden. Het is ook aan te raden om de websites in de gaten te houden die deze kortingscodes aanbieden.

Over H&M

Het Zweedse Hennes & Mauritz is inmiddels een bekende modeketen met een populaire webshop. In 1947 begon het als een kleine damesmodezaak en inmiddels zijn er duizenden zaken in vele landen. Als het gaat om dingen groots aanpakken gaat, weet H&M van wanten. Nog altijd worden er winkels geopend en ondertussen is het een van de grootste Europese modeketens. Het begon allemaal toen Erling Persson, koopman uit Västeras, naar de VS reisde en daar kennismaakte met een nieuw soort kledingzaak. Lage prijzen en hoge omzetten, daar had de Zweed wel oren naar. Hij opende kort daarna een dergelijke damesmodewinkel in zijn woonplaats. De zaak kreeg de naam Hennes, wat in het Zweeds ‘voor haar’ betekent.

de kortingscode H&M

Hennes groeide en groeide en in 1964 werd de eerste buitenlandse vestiging in Noorwegen geopend en vlak daarna in Denemarken. Niet veel later volgde ook Nederland. Als het gaat om het milieu, neemt H&M zijn verantwoordelijkheid. Gevaarlijke chemicaliën bij het productieproces zijn taboe en er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen voor de winkelinrichting. Kijkt het mode minnend deel van de mensen soms nog wel eens neer op C&A, M&S of Miss Etam, op de kleding van H&M rust geen taboe. Sterker nog, H&M is hip en erg populair.

,

Comments are currently closed.